Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Baldovici primeste "mijloace pentru achitare…

Baldovici primeste „mijloace pentru achitare integrală”, cu trei zile inainte de alegeri

baldovivVineri, 24 iulie,  a fiost dată publicităţii o Hotărâre de Guvern, prin care Ministerul lui Baldovici va primi mijloace financiare necesare pentru achitarea integrală a materialelor şi utilajului ce urmează a fi procurate pentru reparaţia capitală a Preşedinţiei şi Parlamentului.

Hotararea de Guvern arata ca ” Ministerul Finanţelor va aloca, din conturile speciale deschise la Trezoreria de Stat, Direcţiei generale pentru administrarea clădirilor Guvernului şi Ministerului Construcţiilor şi Dezvoltării Teritoriului mijloace financiare necesare pentru achitarea integrală a materialelor şi utilajului ce urmează a fi procurate pentru reparaţia capitală a clădirilor de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, nr. 154 şi nr. 105.” Documentul este semnat de premierul Grecanii si de ministra Finantelor Mariana Durlesteanu. In act nu se indica nici o suma exacta. 

Anterior, presa a argumentat ca firma contractata    pentru efectuarea reparaţiilor, Consfirmgrup, aparţine ministrului Construcţiilor, Vladimir Baldovici.

lupu baldovici